Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Минулоріч у полоні закатували військового, який захищав Херсонщину

Денис Миронов був взятий у полон наприкінці березня 2022 року і закатований. Історію військового розповіла у соціальних мережах Оксана Погомій:

-Був замкомандира 5 роти 194 батальйону 124 бригади ТРО в/ч 7360

Про нього розповідає дружина:

“Денис був військовим не тільки за освітою, а й за покликанням. Рано став самостійним, мабуть, тому такі риси характеру, як сміливість, відповідальність, здатність ухвалювати рішення загартувалися в ньому й вели по житті, чітко вимальовуючи цілі. І все це вкупі з безумовною добротою і щирістю до людей. Улюблена фраза: “Поспішайте робити людям добро!”

Ти так квапився жити, увесь час казав, що треба швидше збудувати бізнес, купити велику квартиру, щоб наш син, коли стане дорослим і в нього буде сім’я, міг приїздити в гості з онуками! Усе прораховував наперед. У роботі – людина слова, а в сім’ї – турботливий батько й чоловік. За все подружнє життя не пам’ятаю жодної проблеми, яку б тобі не вдалося вирішити! Завжди шукав і бажав кращого для родини, тому пожертвував стрімкою кар’єрою офіцера й вирішив стати підприємцем. Енергійність, бажання розвиватися й прагнення завжди досягати поставлених цілей вражали! Той, хто каже, що варто було зупинити чоловіка, коли він одразу зібрався ставати на захист України, той нічого про нього не знає! Упевнена, що він, якби залишився осторонь, усе життя соромився б дивитися на себе в дзеркало! Це був би не Денис!

Побратими, які були разом із Денисом у полоні, розповідали, як мужньо поводив себе: допитували, але мовчав, жорстоко катували, але не кричав… Як же їх це злило! Твої принципи й переконання непорушні! Ти символ незламності і стійкості! Люблю і пишаюся Тобою, мій Герою!”

Сім’я бореться за те щоб Дениса визнали загиблим при виконанні військового завдання.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН