Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Військовий Херсонського прикордонного загону врятував дитину від обстрілів (відео)

Шлях воїна: з нічних клубів Казахстану в окопи Херсонщини

Олександр працював топ-менеджером в індустрії розваг Казахстану.

Він був правою рукою керівника великого бізнесу, що керує мережею ресторанів, барів, нічних клубів…

Українець будував плани та успішну кар’єру закордоном, але повномасштабна агресія росії проти України змінили пріоритети молодого чоловіка, який без вагань прийняв рішення боронити Батьківщину.

За кілька днів Олександр приїхав до України, де вже точилися тяжкі бої за виживання українського народу.

«Повернувшись до Миколаєва, пам’ятаю напівспустошене місто та постійні обстріли жилих кварталів. Я бачив смерть та біль на околицях мого рідного містечка», – ділиться враженнями Олександр.

Розуміючи, що може бути корисним, Олександр приєднався до лав Херсонського прикордонного загону та разом з побратимами став на захист своєї рідної Батьківщини.

«Пам’ятаю й обстріли позицій, і напругу, яка точилася серед хлопців, коли очікували прориву окупантів на одному із напрямків».

В один зі спекотних днів, коли позиції постійно накривали з артилерії, прикордонник Олександр проїжджаючи скрізь уламки, які врізалися в метал позашляховика, навколо щойно зруйнованої окупантами домівки, побачив дитину, яка лежала на подвір’ї в одній кофтинці.

Прикордонник не міг залишити дитину напризволяще, тому прикриваючи собою відніс дівчинку до автівки та вивіз до безпечного місця.

Тепер дівчинка проживає зі своєю бабусею. Як і раніше ходить до школи та має світле майбутнє, завдяки оборонцю України, який подарував маленькій дівчинці ще одне життя.

Зараз Олександр та маленька дівчинка Тая є хорошими товаришами.

«Вона мені постійно відправляє малюнки, читає вірші та запрошує до себе в гостини. Коли Україна переможе ми обов’язково зустрінемося, – обіцяю.

Але зараз я маю боронити свою країну та її громадян до останнього набою», – каже прикордонник.

 

Також після Перемоги Олександр планує зайнятися улюбленою справою – відкрити ресторан на Півдні України і дати закладу назву «Victory». 

Відео 79 прикордонний загін Держприкордонслужби – м.Херсон

Шлях воїна з нічних клубів Казахстану в окопи Херсонщини.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН