Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У лікарні Карабелеша з’явився апарат реабілітації руки

Придбали «руку», як її називають, для реабілітації пацієнтів, які потребують відновлення рухливості суглобів пальців руки при неврологічних захворюваннях, після травм, операцій, посттравматичній нейропатії або пошкодженні головного мозку.

Як розповів фізичний терапевт Дмитро Гузій, раніше все робилося вручну і звичайно, були обмеження в кількості охоплених людей. Апарат для реабілітації руки поєднує в собі технологію роботизованого екзоскелета і нейробіологію, активні і пасивні тренування пацієнтів з дисфункцією суглобів пальців. Дозволяє охопити всі етапи реабілітації рук, допомагає пацієнтам тренувати і відновлювати рухові функції рук за допомогою серії пасивних і активних вправ, для відновлення здатності згинання, розгинання та супротиву цим процесам.

Показання до використання: дисфункція руху пальців рук, порушення моторики пальців рук після інсульту або травм головного мозку, після операцій, що вплинули на роботу пальців рук, після травми рук та пальців, що призвели до тривалої знерухомленості пальців.

КНП “Херсонська міська клінічна лікарня ім Є. Є. Карабелеша” ХМР

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН