Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Лікарня Тропіних продовжує рятувати життя херсонців у звільненому місті

Лікарня Тропіних на чолі з генеральним директором Леонідом Ремигою повертається до напруженої роботи у звільненому Херсоні.

Нагадаємо, що заклад не припиняв надавати медичну допомогу з початку війни, за виключенням останніх днів окупації, коли колаборантка Свирідова, яку окупаційна влада призначила виконувати обов’язки головного лікаря, заборонила прийом цівільних задля обслуговування лише окупантів.
Напевно це був один із надскладних періодів роботи за всю історію існування лікарні. Перш за все довелося працювати у дуже несприятливих психологічних умовах, мали перебої з поставками ліків та відсутність деяких спеціалістів, які були вимушені евакуюватися. У той же час хворі поступали здебільшого у важких станах, обумовлених загостренням хронічних хвороб через нестачу медикаментів у місті.
Але колектив “Тропінки” незламний своїм духом і проіессіоналізмом. Ми встояли і рухаємося далі.
Наразі усі поліклініки, у тому числі дитячі, будуть працювати у звичайному режимі з 9 до 13.00. При них організовуються пункти видачі ліків, які почнуть роботу вже ближчими днями.
Чергові сімейні лікарі і педіатри працюватимуть щоденно та коригуватимуть видачу ліків.
Усі вузькі спеціалісти дорослому населенню поки надають допомогу у центральній поліклініці №1 (Комарова 2). У дитячій поліклініці №1 консультують дитячий хірург (понед., серед., п’ятн.) та ендокринолог (вт., четв.).
Приймальне відділення та травматолоічний пункт працюють цілодобово.
Акушерський стаціонар у зв’язку з відсутністю світла та води буде працювати на другому поверсі стаціонарного корпусу на базі відділення реанімації.

Бережіть себе та звертається за допомогою вчасно.

Джерело

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН