Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Юрій Соболевський розповів про мотиви закордонних поїздок Президента

Будь-який закордонний візит Президента має свою чітку мету –  зброя для наших воїнів, реалізація нашої Формули миру, вступ України в Євросоюз і НАТО, нова фінансова підтримка для України, повна відповідальність росії за агресію.

Про це повідомив голова Херсонської обласної організації партії «Слуга Народу», депутат фракції «Слуга Народу» у Херсонській обласній раді Юрій Соболевський.

Він прокоментував робочий візит Володимира Зеленського до країн Європи.

«Кожен візит додає прихильності партнерів до реалізації нашої Формули миру, усіх її пунктів – від відновлення територіальної цілісності нашої держави до повернення наших людей з російської неволі, зокрема депортованих дорослих та дітей. Обговорюємо з партнерами проведення вже цьогоріч глобального Саміту миру», ­– каже Юрій Соболевський.

Також наголосив, що цими візитами Володимир Зеленський створює нову оборонну реальність для України.

«Ми стаємо сильніше, наші оборонні можливості потужніше та далекобійніше, наші активні дії на полі бою отримують новий потенціал», – зазначає Юрій Соболевський.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський перебуває у закордонній робочій поїздці. Наразі Президент у Великій Британії. Перед цим, він відвідав Францію, Німеччину та Італію.

​​За інформацією з Офісу Президента, Володимир Зеленський повідомив, що його закордонні візити, серед іншого, присвячені створенню коаліції країн-партнерів, у межах якої нашій державі будуть надані винищувачі західного зразка. Про це він заявив під час спілкування з представниками ЗМІ за результатами переговорів із Федеральним канцлером Німеччини Олафом Шольцом у Берліні.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН