Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новим радником голови Херсонської ОВА став колишній представник партії “ОПЗЖ”

Юрій Стельмашенко став новим радником голови Херсонської ОВА. Про це пише журналістка Лідія Григор’єва:

-Не розслабляємось. Війна на Херсонщині повномасштабна, колаборанти залишились, та й представники окупаційної влади з ефірів своїх руських телеканалів говорять, як пришелепуваті, що Херсон в окупації. Тому народу треба бути дуже уважним до своїх дій, а політикам – більше відповідальності за свої вчинки і призначення.

Здивована, що в голови Херсонської ОВА Ярослава Янушевича  з”явився радник з забороненої партії опзж – Юрій Стельмашенко. Якщо б Ярослав Янушевич – Херсонська ОДА приймав представника цієї позорної партії до себе на фірму, то я б змовчала. Але, як людина, підконтрольна волі місцевого олігарха з Нової Каховки, може бути радником у прифронтовому місті? Ви мені можете закинути, що він гарний господарник. А ні, бездарний…

Пам’ятаєте у центрі Херсона безкінечний ремонт біля Привозної церкви, плитку з якої розтягувати потім мародери в березні, так це була зона відповідальності Юрий Стельмашенко в Херсонській міській раді. Звісно, я може не всі заслуги знаю цього друга сосальдо, то ж ви можете написати в коментарях. Херсон залишається в небезпеці, давайте берегти те, за що віддали життя чимало городян та воїнів ЗСУ!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН