Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Представниця “ОПЗЖ” отримала керівну посаду в Херсонській обласній військовій адміністрації

Про нові кадрові рішення на підтримку проросійської партії “ОПЗЖ” у Херсоні розповіла журналістка Лідія Григор’єва:

– Поки декілька тижнів Ярослав Янушевич перевіряв херсонську громаду на сприйняття Юрія Стельмашенка, так як порадили йому київські піарники, він зробив декілька крутих призначень людей, які менш відомі в Херсоні, але жорсткіші в підтримці януковича та всього проросійського. Може він думав, що це залишиться великою таємницею?

Так, це менш відомі в Херсоні, з різних районів нашої області, але з більшою з фанатичною відданістю проросійській партії “ОПЗЖ”.

Голова фракції опзж у Бериславському районі – Інна Іванова успішно очолила Департамент соціальної політики Херсонської ОВА.

Це кадрове рішення мене дуже здивувало: опзж легально отримало доступ по всій території області до списків атошників, бо вони мали соціальні пільги, по-друге, опзж отримало списки майбутніх виборців, на яких можна впливати через соціальну політику. Нижче скрін Інни Іванової з її наказами. Чекаю на вечірній ефір від Ярослава Янушевича.

Поділитись публікацією

Один коментар

  1. РЕПУТАЦІЯ – НІЩО ДЛЯ ЗЕЛЕНИХ ШМАРКЛІВ: призначення колишніх ОПЗЖшників та інших членів проросійських партій на будь-які посади свідчить про те, що “еліта” явно не доросла до вимог громадянського суспільства. Якщо ці “хароші спеціалісти” йшли в ОПЗЖ – то явно розуміли пророійський характер політичної сили, якщо типу “не розуміли, і з ворогом не співпрацювали, ба ще й детектор пройшли” – то вони або тупі, або безпринципні. Так плювати в суспільство, проштовхуючи своїх (“вату”) на посади – це ознака того, що той, хто такі призначення робить, сам є або тупий, або, скоріше всього, абсолютно безпринципний временщик біля корита. Тому на цей цинізм та безпринципність треба відповідати спамом – кожен з нас повинен засипати електронною поштою всі центральні органи влади та всі центральні правоохоронні органи заявами про державну зраду щодо таких управлінців. Їх сторінки максимально дизлайкати та писати критичні коментарі щодо цих проштовхувань ватно-харошихспеціалістів. Нехай борються зі спамом та втрачають рейтинги, нехай їх імена стають максимально токсичними, якщо їм невідомий термін “РЕПУТАЦІЯ”.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН