Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В окупованому Криму збираються судити жителя Олешок, якого утримують в полоні понад рік

У Сімферополі відбулось засідання суду у справі викраденого 51-річного жителя Олешок Сергія Котова. Його звинувачують у “шпигунстві”. За кримінальним кодексом РФ, карається ув’язненням від 10 до 12 років. Про це у Facebook повідомила його донька Вікторія Барабаш на своїй сторінці.

– Друзі ! ВСІМ ПРИВІТ !
Новини в нас не дуже добрі. 11.05.2023 у мого тата Котова Сергія Анатолійовича 21.08.1972 р.н. відбулося судове засідання у м. Сімферополь. Йому висунули обвинувачення за ст. 276 УК РФ «Шпигунство», позбавлення волі від 10-20років. НАРАЗІ ВИРОКУ ЩЕ НЕМАЄ!!!!! Йдуть слідчі дії.
Адвоката нашого приватного до справи допустили і він далі захищає мого батька. Спочатку слідчий хотів обійти нашого адвоката і підсунули моєму татові іншого адвоката, хоча знали, що в нього є свій, це зіграло їм на руку, нажаль. Цей весь час, мій тато НЕ ЗНАВ що за нього боряться і в нього є адвокат, дізнався тільки в залі суду і нарешті познайомився з ним.
Стан здоров’я у мого тата дуже поганий. Крім того, що в нього інвалідність на ногу, після тортур він отримав контузію (йому вдягли на голову пакет і вели на розтріл, над вухом вистрелили з кулемета), після цього отримав контузію. Схуд на 20кг і ще має серйозі захворювання. Йому терміново потрібна медична допомога, яку йому не надають в повному обсязі.
Шансів на визволення немає, тільки обмін. Тому, я дуже прошу і закликаю нашу владу, обміняти мого батька.
 Також донька звернулася до  земляків з наступними словами: “Робіть репости, ми маємо достукатися до нашої влади. Крім військових, є ще цивільні, яких не хочуть обмінювати.
П. С. Друзі, тільки давайте без пліток і видумок щодо мого тата, бо в нашому маленькому місті, люди дуже люблять збирати плітки і вигадувати нові. Сподіваюсь на Вашу допомогу. Помоліться за мого батька”, – додала у своєму дописі Вікторія Барабаш.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН