Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Студенти Бериславського медичного фахового коледжу проходять практику в українських аптеках

Студенти-випускники Бериславського медичного фахового коледжу спеціальності 226 Фармація, промислова фармація проходять практику на базах аптек України.

Професійна підготовка фахівців фармацевтичної галузі в сучасних умовах має пріоритетне значення, належить до фундаментальних основ забезпечення розвитку знань, спрямованих на пошук та вдосконалення засобів для лікування, збереження й зміцнення здоров’я людини та запобігання різноманітним захворюванням.

Практика — це невід’ємна складова процесу підготовки кваліфікованих та конкурентноспроможних фармацевтичних працівників. Від якості виконання завдань у період практики залежить професійне становлення майбутнього фахівця.

Метою практики є закріплення теоретичних знань, які були отримані в процесі навчання, формування професійного вміння приймати самостійні рішення в певних виробничих умовах, оволодіння сучасними методами, формами організації, знаряддями праці в галузі майбутньої спеціальності, виховання потреби до постійного саморозвитку та вдосконалення.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН