Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

День відкритих дверей провели у Бериславському медичному коледжі

27 травня 2023 року в Бериславському медичному коледжі відбувся День відкритих дверей.

Попри складнощі, медколедж продовжує працювати, готуючи фельдшерів, медсестер, фармацевтів на базі 9 та 11 класів за спеціальностями – лікувальна справа, сестринська справа, фармація. Також у закладі навчаються ліцеїсти з усієї області – у 8 та 9 класах хіміко-біологічного спрямування.

В рамках Дня відкритих дверей абітурієнти отримали вичерпну інформацію про навчальний заклад та умови вступу. Долучилися до заходу і випускники Бериславського медичного коледжу, які успішно працюють в лікарнях Херсонщини, України, а також за кордоном. Цікавим досвідом поділилися випускники, які відкрили власну справу у медичній сфері. Роман Запорожець, директор Бериславського медичного коледжу закликав випускників 9 та 11 класів приєднатися до їх дружньої родини.

«Нині навчається більше 500 студентів, викладацький склад – це 70 викладачів, серед них і досвідчені лікарі-практики. У закладі використовуються новітні технології в навчанні, студенти проходять практику на базі херсонських медичних установ та в інших регіонах України», – звернув увагу Роман Запорожець.

Заклад засновано в 1962 році. Він дав старт багатьом талановитим медичним працівникам.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН