Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Медичний факультет ХДУ розширює напрями спільної діяльності з колегами з Прикарпаття

31 березня відбулося спільне засідання кафедри фізичної терапії та ерготерапії Херсонського державного університету та кафедри фізичної терапії, ерготерапії Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. До заходу долучилися декан медичного факультету ХДУ Ігор Головченко, декан факультету фізичного виховання та спорту ПНУ Ярослав Яців.

В ході зустрічі відбулось знайомство з завідувачами кафедри Оксаною Лавриковою (ХДУ) та Зіновієм Ящишиним ПНУ, викладацьким складом кафедр.

Крім того, присутні окреслили коло інтересів для подальшої співпраці. Серед яких – спільна науково-дослідна робота, національні та міжнародні проєкти у сфері клінічного реабілітаційного менеджменту, обмін досвідом щодо організації індивідуальної освітньої траєкторії здобувачів вищої освіти.

Також сторони обговорили організаційні моменти проведення спільної Всеукраїнської науково-практичної конференції «Теоретичні і практичні аспекти у фізичній терапії та ерготерапії». Науковий захід відбудеться 25-26 травня на Прикарпатті.

Представники ХДУ подякували колегам з Прикарпаття за підтримку та за те, що в такий складний час стали справжніми друзями.

Пресцентр

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН