Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Першому проректору ХДУ присвоєно вчене звання професора

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку ректора Херсонського державного університету Олександра Співаковського. У повідомленні йдеться про наступне:

«Робочий тиждень завершується надзвичайно приємною новиною – першому проректору Сергію Омельчуку присвоєно вчене звання професора кафедри української й слов’янської філології та журналістики (Про затвердження рішень Атестаційної колегії Міністерства від 30 листопада 2021 року).

Від усього колективу Херсонського державного університету вітаю Сергія Омельчука з вагомим здобутком, який став визнанням його наукових досягнень. Адже присвоєння вченого звання – подвійне свято для будь-якого науковця!

Бажаємо Сергію Омельчуку нових перемог і звершень, подальших професійних успіхів, реалізації задумів і творчого натхнення та підкорення нових вершин! Міцної віри задля здійснення найкращих задумів, що допоможуть реалізувати фаховий, творчий потенціали на благо Херсонського державного університету!

Ми пишаємося нашим першим проректором!

Це звання не лише гідне й заслужене, але й варте наслідування, приклад наполегливості, цілеспрямованості й має мотивувати науковців нашого освітнього закладу!».

Редакція «Українського Півдня» приєднується до вітань!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН