Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

КМДА підписала меморандум з Фондом енергоефективності про співпрацю щодо відновлення багатоповерхівок

Підписали Меморандум з Фонд енергоефективності про співпрацю щодо відновлення багатоповерхових будинків на Київщині.

У межах співпраці та консолідації зусиль плануємо відновити та зробити енергоефективними щонайменше 150 багатоквартирних будинків пристоличного регіону. Програма “ВідновиДІМ” фінансує заміну або ремонт віконних блоків і блоків балконних дверей, зовнішніх дверей, ремонт пошкоджень фасадів і покриття будівлі, обладнання дахових котелень та інженерних мереж. Отримані кошти ОСББ може використати як для будівельних робіт, так і для придбання матеріалів та обладнання, необхідних для їх виконання
Ті частини робіт, які не може профінансувати фонд чи на які не вистачає коштів, будуть виконані КОВА в межах діючої програми Підтримки ОСББ та інших житлових будинків, пошкоджених внаслідок бойових дій у Київській області з впровадженням енергоефективних заходів. Таким чином, завдяки спільній роботі будинки будуть відновлені повністю та комплексно.
Роботи з відновлення та термомодернізації вже завершили в 4 багатоповерхівках в Ірпені. Сьогодні відвідали цю локацію з партнерами. Поспілкувалися із головою ОСББ щодо того, які роботи в будинку ще потрібно провести, аби мешканці могли проживати там комфортно та безпечно.

Впевнений, що незабаром і решта будинків, взяті до участі в програмі, будуть відновлені. Заради цього ми щодня працюємо пліч-о-пліч із партнерами, місцевою владою та мешканцями Київщини.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН