Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новокаховська міська територіальнв громада виграла проєкт від Mayors for economic growth

З числа небагатьох, Новокаховська міська тергромада виборола право реалізовувати програму з реагування та оновлення в рамках проєкту Mayors for economic growth.

Головна мета – створення доступних цифрових послуг для внутрішньо переміщених осіб з Новокаховської міської тергромади, відкритого публічного простору для об’єднання громадян (сприяння комунікації та створенню відчуття присутності міста поза його територіально визначеними межами) для спільного пошуку та вирішення як нагальних потреб, так і обговорення подальших кроків розвитку громади, залучення експертів, проведення тренінгів та майстер-класів.

Фактично, наша громада однією з перших постраждала від повномасштабного вторгнення російської федерації. Окрім злочинів безпосередньо проти громадян в наслідок військового вторгнення постраждала й матеріально-технічна база. Зокрема, знищені та розкрадені матеріальні цінності та майно виконавчого комітету. Тож, цей проєкт дав нам можливість поновинити офісне обладнання та техніку на 70 робочих місць, з них 55 ноутбуків та 8 принтерів.

Наразі, група фахівців Новокаховської міської військової адміністрації проходить навчальний спринт від організаторів, а вже у другій половині квітня розпочнеться постачання обладнання.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН