Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

До Бериславщини продовжує надходити допомога від благодійників

Василем Кавуном та Андрієм Бабулею, представниками ТОВ «Станіславів Прайд-Буд», для потреб Бериславської територіальної громади передано вантажний автомобіль Fiat Ducato. Про це у телеграм каналі розповів Володимир Літвінов:

-Також, від Лесі Савчук і великого друга Бериславщини з Польщі P. Piotr Czupinka Високопільська територіальна громада отримала  легковий автомобіль СITROEN XSARA PICASSO.

За сприяння  громадських організацій «Волонтерське Об‘єднання АЇР», «ЮНІТ», Галини Кавун, Вячеслава Сугая, Віталія Озюменка, Лесі Савчук та Piotr Czupinka мешканців м.Берислав та внутрішньо переміщених осіб, які наразі перебувають у м.Кривий Ріг, було забезпечено необхідними засобами гігієни для важкохворих, дитячими підгузками, продуктами харчуванням, плівкою, ліхтариками, свічками, батарейками.

Це вже не перша акція допомоги від благодійників. Наприкінці минулого року Вони надали до м.Берислав засоби гігієни, продуктові набори, ліки, освітлювальні прибори, а також генератори та Starlink.

Особливо хочу висловити слова вдячності нашим землякам з м.Берислав Василю Кавуну та Галині Кавун, які постійно підтримували мешканців міста та надавали їм допомогу. Переконаний, що подальша співпраця буде такою ж плідною та успішною!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН