Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Волонтери-освітяни з Нової Каховки надають допомогу місцевим жителям

 У реаліях воєнного сьогодення волонтери – це справжня мобільна, резервна армія України, яка підтримує ЗСУ та мирне населення, робить все можливе і навіть більше задля наближення нашої Перемоги.
Серед перших, хто приєднався до волонтерства, чимало освітян. Вони щиро роблять добрі справи, не вимагаючи нічого натомість…
Є така людина і в нашому колективі. Друзі! Знайомтесь!
Жужа Михайло Станіславович, викладач Новокаховського професійного електротехнічного ліцею. З перших днів війни Михайло Станіславович долучився до волонтерського руху у Новій Каховці. Доправляв новокаховчанам ліки, придбані за кошти фонду
«Union Help of Kherson», який заснували його діти, Михайло та Катерина Жужа.
Нині, як і більшість новокаховчан, Жужа Михайло Станіславович вимушений переселенець та проживає разом з родиною у Запоріжжі. І продовжує свою волонтерську діяльність вже на теренах Запоріжжя разом з дружиною Світланою, надаючи необхідну допомогу сім’ям загиблих воїнів і літнім людям за підтримки фонду «Union Help of Kherson».
«У кожного свій фронт і поки ми єдині – ми не переможні», – каже Михайло Станіславович.
Пишаємось Вами колего!
Висловлюємо Вам і Вашим дітям слова подяки від кожної людини, якій Ви допомогли, за Вашу людяність і безкорисливу працю.
Нехай Ваша доброта повернеться до Вас сторицею.
Бажаємо Вам, оптимізму, міцного здоров’я, невичерпної енергії та миру!
Доземний уклін усім захисникам і захисницям України, волонтерам і просто небайдужим людям, завдяки яким наш народ стоїть і переможе!!!
Слава Україні!🇺🇦🇺🇦
Слава нації!
Разом до Перемоги!
 Матеріал з сайту НКПЕТЛ
Возможно, это изображение 3 человека, люди стоят, на открытом воздухе и текст «UNIONOFHELP UNION OF HELP TO KHERSON сплка допомоги херсону допомога переселенцям херсонщини YON-HERSON S»

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН