Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Роботу волонтерів на Херсонщині ускладнено через постійні обстріли

Сліди снарядів рясно вкривають села Херсонщини, що ускладнює роботу для волонтерів. Однак благодійний фонд “Українці переможуть” продовжує доставляти допомогу у звільнені населені пункти. Більше про ситуацію розповів очільник фонду Ігор Йосипенко:

-З кожним днем все складніше пересуватися по деокупованим територіям, які знаходяться близько до лінії фронту, постійні обстріли, відсутність зв’язку та погодні умови роблять шлях складним і небезпечним. Але волонтери БФ «Українці переможуть!»працюють, незважаючи ні на що.  

Цього тижня ми побували в селі Томарине Берисласької громади Херсонської області та надали гуманітарну допомогу 248 особам. На городах в жителів цього села видно сліди нещодавніх обстрілів. Місцеві жителі, попри небезпеку, залишаються в рідних домівках. На жаль, населений пункт зі зруйнованою інфраструктурою, зачинені магазини. 

Томаринці оговтуються ще після окупації, але вірять, що незабаром, після звільнення лівобережжя Херсонщини, життя відновиться у красивому селі Томарине!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН