Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ексдиректору департаменту Миколаївської міської ради заволодів бюджетними коштами

Заволодів бюджетними коштами у сумі понад 300 тис грн – повідомлено про підозру ексдиректору департаменту Миколаївської міської ради.

За процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури повідомлено про підозру колишньому директору одного з департаментів Миколаївської міської ради у заволодінні бюджетними коштами, вчинене у великих розмірах, та службовому підробленні (ч. 1 ст. 366, ч. 4 ст. 191 КК України).
За даними слідства, у 2017 році посадовець, маючи умисел на заволодіння бюджетними коштами, та зловживаючи своїм службовим становищем, підписав акти виконаних робіт із розробки проектно-кошторисної документації з реконструкції дошкільного навчального закладу, достовірно знаючи, що роботи, визначені договором, не виконані в повному обсязі.
На підставі завідомо підроблених офіційних документів він заволодів бюджетними коштами у сумі понад 300 тис грн
Досудове розслідування здійснюється слідчими СВ СУ ГУ НП в Миколаївській області.
Як вже повідомлялось раніше, підозрюваний є фігурантом іншого кримінального провадження за фактом заволодіння бюджетними коштами на майже півмільйона гривень, судовий розгляд якого триває.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН