Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Працювали на окупантів та закликали місцевих підтримати окупаційну владу – двом мешканцям Херсона повідомлено про підозру

Працювали на окупантів та закликали місцевих підтримати окупаційну владу – двом мешканцям Херсона повідомлено про підозру

За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури заочно повідомлено про підозру у пособництві державі-агресору двом місцевим мешканцям (ч. 1 ст. 111-2 КК України).

Під час тимчасової окупації міста Херсона вони пішли на співпрацю з ворогом.

Один із них добровільно обійняв посаду так званого «заступника начальника підприємства – начальника відділу кадрового забезпечення» створеного окупантами «государственного унитарного предприятия Херсонская железная дорога».

Інший підозрюваний, який раніше працював начальником дільниці кур’єрської доставки отримав від окупантів «підвищення» та став так званим «заступником директора по розвитку мережі «Пошта Херсон».

На псевдопосадах вони займалися пошуком однодумців для укомплектування штату підприємств, закликали місцевих підтримати окупаційну владу та отримувати російські паспорти.

Досудове розслідування триває.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН