Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Представники громад Херсонщини обговорили шляхи соціально-економічного розвитку регіону під час воєнних дій

Херсонщина нині є тимчасово окупованою територією. Обговорили проблеми громад їх очільники спільно з народним депутатом України Володиммиром Івановим, – розповів він у соціальних мережах.

Зустрілись з головами Каховської, Іванівської та Олешківської громад Віталієм Немерцем, Віктором Дебелим та Євгеном Рищуком, директором Інституту зрошуваного землеробства НААН України Раїсою Вожеговою та директором славнозвісного аеропорту в Чорнобаївці Віталієм Кучеруком.

Обговорили і визначили можливі шляхи вирішення всіх актуальних зараз питань – виплати заробітних плат, соціального забезпечення населення, казначейського обслуговування, доставки і нарахування всіх виплат, питання медицини та освіти.
Серце України зараз – з Херсонщиною, з кожним жителем нашої області, який залишився вдома чи вимушено виїхав і перебуває у відносній безпеці. Аналізуємо усі проблемні питання, продовжуємо працювати і тримати постійний зв’язок з громадами попри все.
А до всіх херсонців хочу окремо звернутись з наступним.
Херсонщина завжди була, є і буде Україною!
Зараз окупант (російські військові – ред.) розуміє повну втрату свого контролю, а тому вдається до пропаганди, дезінформації, посягає на життя та спокій мирних людей.
Та впевненими кроками наша армія поступово рухається вперед. Україна буде боротися за кожного з вас! Україна помститься за кожного з вас! Відповідальність не омине нікого. За кожен окремий акт тероризму чи колабораціонізму. На міжнародному трибуналі і в очах мільйонів вільних українців!
Прошу з усіма вашими проблемними питаннями звертатись до мене та не вестись на будь-які інформаційні закиди про зраду чи бездіяльність української влади. Зрозумійте, що ваша реакція – головне сподівання ворога.

У перемоги дві складові: мужність військових та витривалість цивільних. Тому, дорогі херсонці, тримаємо стрій і віримо в Збройні Сили України!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН