Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Одеські поліцейські врятували з обстріляного подвір’я у Херсоні собаку

Пес із Херсона. Родина, в якій він жив, давно евакуювалася, залишивши чотирилапого на сусідів. Але і вони покинули місто, коли був зруйнований дах над головою. Тож правоохоронці забрали вуханя до себе.

«Ми виявили собаку, обстежуючи пошкоджені після обстрілу російськими військами домоволодіння жителів Херсона. Він сидів прив’язаним на своєму обійсті, а навколо нього були страшні руїни. Пухнастий дивом уцілів», – розповів заступник начальника Роздільнянського РВП Олег Марталога.

За псом не було вже кому доглядати: господарі поїхали давно, залишивши його на сусідів, але і вони евакуювалися у безпечніше місце, коли московити зруйнували їхню оселю.

порятунок блека: одеські поліцейські виявили пса прив’язаним біля величезної воронки, яку залишила по собі ворожа ракета на території домоволодіння його господарів

Поліцейські забрали собаку до себе, чотирилапого друга назвали Блеком. За гарного догляду та чуйного ставлення пес швидко оговтався від стресу і повеселішав. А нещодавно його господарі, дізнавшись, що він у поліцейських, приїхали по нього і забрали з собою.

Для українців кожне життя безцінне.

Джерело

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН