Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Перший під час війни аудит місцевого бюджету розпочався у Миколаївській області

Вперше за воєнних часів розпочався державний фінансовий аудит місцевого бюджету в Миколаївській області. Управління Південного офісу Держаудитслужби в Миколаївській області розпочало державний фінансовий аудит Первомайської міської територіальної громади, – про це повідомляє у соціальних мережах Леонід Калініченко.

– Начальник Управління Південного офісу Держаудитслужби в Миколаївській області Денис Яковлєв провів нараду у Первомайську, представивши аудиторську та ревізійні групи. У заході брали участь Первомайський міський голова Олег Демченко, керівники місцевих бюджетних установ і комунальних підприємств.

Робота фахівців буде спрямована на проведення аналізу та перевірки законності і ефективності формування і виконання бюджету за 2020-2022 роки. Перевірятимуться питання щодо використання рухомого і нерухомого майна, коштів, землі, природних ресурсів, які перебувають у комунальній власності.

Контрольні заходи тривають в управліннях міської ради, в установах, організаціях, на підприємствах, які отримували кошти місцевого бюджету та використовували (отримували) комунальні ресурси.

Висновки аудиту дозволять віднайти додаткові джерела для наповнення бюджету та запобігти фінансовим і матеріальним втратам.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН