Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новокаховська міська військова адміністрація повідомила про кадрові зміни

Завершився процес переходу виконавчих органів Новокаховської міської ради до Новокаховської міської військової адміністрації, в результаті чого відбулися кадрові зміни. Деталі розповіли на офіційній сторінці:

-Стосовно виконавчого комітету, станом на 1 березня з 77 осіб працює 1 головний бухгалтер, 17 осіб перейшли на роботу до МВА, 20 осіб знаходяться на простої та ще з 38 призупинено трудові угоди. Ще одна особа знаходиться у декретній відпустці. Міський голова після закінчення щорічної відпустки згідно з чинним законодавством буде знаходитись у режимі простою.

Стосовно окремих структур виконкому відбулися зміни в керівництві. Зокрема: на посаду начальника відділу державного архітектурно-будівельного контролю прийнята Ольга Величко, а дії трудового договору з Геннадієм Шияном призупинено.
З посади начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення звільнений Володимир Суптеля. На цю посаду прийнято Олександра Кураса.
На час воєнного стану у відпустці перебуває начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Наталія Таран. На цю посаду призначена Ірина Дахновська.
Окрім цього, призначені заступники начальника Новокаховської МВА. Зокрема: перший заступник – Олег Тарабака, заступник з питань цифровізації – Сергій Петрушевський.
Крім цього, Ганна Федоренко призначена на посаду начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності, Дмитро Зінкевич – начальника юридичного відділу, Євген Антощенко – начальника відділу економіки.
На іншу частину посад військової адміністрації перейшли фахівці, які до початку воєнного стану працювали у виконкомі Новокаховської міськради.

Крім цього, у березні відбудеться оптимізація деяких структурних підрозділів Новокаховської міської ради.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН