Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Мешканці Нової Каховки зібрались у Кривому Розі, аби відзначити день створення міста

28 лютого, в день 71-ї річниці заснування міста Нова Каховка, в Кривому Розі зібралися новокаховчани та жителі Новокаховської громади, які вимушені були покинути рідні домівки через російську окупацію.

Люди щиро вітали один одного, спілкувались, ділилися новинами і досвідом, що їм довелось пережити з рік страшної жорстокої війни.

До новокаховчан звернувся міський голова Володимир Коваленко. Він привітав всіх присутніх з річницею заснування рідного міста. Згадав про віхи життя Нової Каховки, про те, якою квітучою, молодою, зі своєю неповторною атмосферою вона була і залишиться назавжди. Міський голова зауважив, що після звільнення лівобережної частини Новокаховської громади перед нами постане надскладна задача з відновлення і відбудови населених пунктів. А зараз, кожен на своєму місці, ми маємо докладати всіх зусиль задля наближення перемоги.

Зі словами вітання і підтримки до всіх присутніх звернулась голова Каховської районної державної адміністрації Наталя Стаднік.

Також цього дня новокаховчани отримали 200 продуктових наборів від благодійників. Дякуємо Благодійний фонд Сергія Козиря , ГО “ВПО України” , Серію Козирю, Максиму Ткаченко, Руслану Горбенко, а також великій волонтерській організації @Глоббі інтернешнл. Завдяки спільними зусиллям вони змогли організувати гуманітарну допомогу для тих, хто потребує її найбільше.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН