Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Обухівському районі відбулася гуманітарна акція для підтримки внутрішньо переміщених осіб та соціально вразливих мешканців

Більше 100 коробок з продуктами харчування було роздано сьогодні в Обухівському районі в рамках гуманітарної акції, організованої благодійним фондом «Проксен» Благодійний Фонд «Проксен» та гуманітарним штабом Обухівської РВА.

 

Начальник Обухівської районної військової адміністрації Олександр ГОМОН, підкреслив, що такі гуманітарні акції є надзвичайно важливими для підтримки внутрішньо переміщених осіб та соціально вразливих мешканців. Він також зазначив, що благодійний фонд «Проксен» є прикладом успішної співпраці між органами виконавчої влади, громадою та організацією, яка працює на благо суспільства.

 

Акція стала можливою завдяки тісній співпраці між БФ «Проксен» та гуманітарним штабом Обухівської районної військової адміністрації, які спільно здійснюють важливу роботу зі збору, логістики, формування та роздачі продуктових наборів. Наступна гуманітарна акція запланована на 8 березня, про що додатково буде оголошено на наших офіційних джерелах та Телеграм каналі.

Слідкуйте за анонсами.

ПРЕССЛУЖБА ОБУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ (ДЕРЖАВНОЇ) АДМІНІСТРАЦІЇ

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН