Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Річницю формування добровільного формування територіальної громади відзначили в Обухові

Урочистий захід відбувся в Обухові з нагоди річниці утворення добровільного формування територіальної громади “ДФТГ №1”, який був заснований з метою зміцнення обороноздатності країни та захисту її територіальної цілісності.

Начальник Обухівської районної військової адміністрації Олександр ГОМОН привітав бійців добровільного формування зі значущою подією та відзначив їх вагомий внесок у зміцненні суверенітету та захисту держави.

У своєму вітальному слові Олександр ГОМОН наголосив на тому, що добровільні формування мають важливе значення для забезпечення додаткового захисту нашої країни та відображають кращі риси українського народу, такі як героїзм та самовідданість.
Начальник Обухівської районної військової адміністрації вручив почесні грамоти добровольцям, щоб відзначити їх досягнення та важливу роль у забезпеченні безпеки нашої держави та захисту наших громадян.
Річниця формування ДФТГ №1 свідчить про те, що український народ завжди готовий до захисту своєї країни та пишається своїми героями, які не знають страху та готові захищати свою країну.

ПРЕССЛУЖБА ОБУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ (ДЕРЖАВНОЇ) АДМІНІСТРАЦІЇ

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН