Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Олександр Гомон привітав військових з Днем Збройних Сил України

Сьогодні ми відзначаємо День Збройних Сил України, вшановуючи наших захисників, які зараз на полі бою боронять нашу країну! День ЗСУ засновано Верховною Радою на початку незалежності України в 1993 році. Дата приурочена дню прийняття Закону України “Про Збройні Сили України” 6 грудня 1991.

В історії України це День Першого зимового походу Армії Української Народної Республіки. Головне завдання, яке ставило тоді військо, це – збереження присутності української армії на українській території. Боротьба за незалежність держави торкнулася багатьох поколінь українців – і нині боротьба продовжується.

Цього року День Збройних Сил України ми відзначаємо в умовах повномасштабної російсько-української війни, коли захисники і захисниці показують мужність, патріотизм, самовідданість рідній державі. Герої сучасності є прикладом жертовності заради майбутнього України.

Нині Збройні Сили України – це сучасна армія з новітньою технікою, що вражає всіх силою духу та неймовірним бажанням відкинути загарбника за кордони рідної держави. За цей рік наші Збройні Сили зміцніли, у наших військових – новітня і високоточна техніка, бездоганний вишкіл. А головне – ми воюємо на своїй землі, за нами – правда. Великою підтримкою наших воїнів є український народ.

Обухівський район всіляко підтримує ЗСУ, відправляючи на фронт автівки і різне спорядження. Ми усвідомлюємо велике значення цієї епохальної битви за майбутнє наших дітей, тому з перших днів війни активно допомагаємо армії та територіальній обороні .

Цього дня ми згадуємо і воїнів, які віддали найцінніше – своє життя за рідну Україну. Велика вдячність їх батькам за виховання найкращих синів та дочок. Ми пам’ятаємо всіх, хто став небесним воїном!

Кожному військовослужбовцю – захиснику і захисниці бажаємо повернутися додому живими і – з перемогою! Дякуємо вам за захист України!

Слава Україні!

Олександр ГОМОН, начальник Обухівської районної військової адміністраціі

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН