Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

KSE та Fordham Real Estate Institute співпрацюватимуть у підготовці фахівців для відновлення українських міст

У відповідь на поточні виклики розвитку Університет «Київська школа економіки» (KSE University) та Інститут нерухомості Університету Фордхем (Fordham REI) розпочинають серію віртуальних вебінарів, присвячених вивченню основ та майбутньої діяльності у сфері житлової, комерційної та промислової нерухомості повоєнної України. Перший вебінар відбудеться 14 лютого о 19:00 за Київським часом (20:00 за східноєвропейським стандартним часом) і включатиме презентацію The Counselors of Real Estate, чий консалтинговий корпус консультує великі та малі міста після руйнувань.

«Київська школа економіки (KSE) докладає активних зусиль, щоб підтримати Україну під час війни, що триває. З початку повномасштабного вторгнення нам вдалося зібрати понад 47 мільйонів доларів на фінансування таких ініціатив, як інкубація талантів, бомбосховища в школах, інноваційні програми під час війни, стипендії для ветеранів і внутрішньо переміщених осіб, а також підтримку аспірантів і студентів. Також аналітики KSE займаються підрахунком прямих збитків, заданих інфраструктурі України внаслідок війни»,  зазначив Тимофій Брік, ректор KSE University.

За його словами, співпраця з Інститутом нерухомості Університету Фордхем (REI) стане вагомим внеском у наші поточні зусилля.

«Добре підготовлені міські економісти та фахівці з нерухомості є фундаментальною вимогою для побудови соціально інклюзивної та економічно стійкої системи українських міст. Ми будемо раді вітати наших колег з Fordham REI та The Counselors of Real Estate у запуску нових освітніх ініціатив у KSE University»,  зазначив Міхнеа Константінеску, доктор філософії, запрошений науковий співробітник та академічний директор Магістерської програми з урбаністичного розвитку Київської школи економіки.

«Ця серія відображає прихильність до передового мислення та прикладних знань, які притаманні цим трьом організаціям – Інституту нерухомості Університету Фордхем, Київській школі економіки та The Counselors of Real Estate», – зазначив Ніл Б. Медсен (Neil B. Madsen), CRE, директор-засновник Madsen Advisors, LLC, член правління Нью-Йоркського відділення The Counselors of Real Estate, ад’юнкт-професор Інституту нерухомості Університету Фордхем та керівник напряму ідейного лідерства Виконавчої консультативної ради Інституту нерухомості.

Партнерство між REI та KSE спрямоване на створення інтелектуального фундаменту для сильної та інноваційної української економіки, а також на розвиток послуг у сфері нерухомості, державної політики та управління, необхідних для процвітання та життєздатності екосистеми нерухомості. Метою також є вирішення давніх проблем пострадянської України, таких як безсистемний регіональний розвиток та незбалансоване зростання, які лише загострюватимуться через війну.

«Ця співпраця між Інститутом нерухомості та Київською школою економіки відбувається у критичний момент, – сказав Райан О’Коннор, голова Виконавчої консультативної ради REI та генеральний директор Clinton Management. – «Студенти Інституту регулярно вивчають ризики, притаманні розвитку збудованого світу. Однак “чорні лебеді” в історії, такі як війна в Україні, створюють непередбачувані загрози та виклики для тих, кому доручено відбудовувати створений світ через державну політику та управління. Спільна подія 14 лютого пропонує дійсно унікальну дискусію, і є ще одним прикладом передової освіти, на яку можуть розраховувати студенти Інституту».

«Ми раді підтримати KSE у наданні студентам знань про найкращі світові практики у сфері комерційної нерухомості», – сказав доктор Ентоні Р. Девідсон, декан Школи професійних та безперервних досліджень Фордхем. – «У партнерстві з Fordham REI є великий потенціал, і наш внесок у підготовку майбутніх кадрів для розбудови міцного післявоєнного ринку нерухомості – це лише початок».

Перша спільна подія KSE та REI під назвою «Return to Paradise» в рамках KSE Urban Development Talks, яка відбудеться 14 лютого, присвячена реконструкції Paradise City та його громади; також можуть бути розглянуті інші приклади реконструкції. Реєстрація за посиланням.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН