Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Центр морського транспорту в Херсоні та Маріуполі обіцяє відновити свої представництва

Про це розповіли на сторінці “Моррічсервісу“:

Загалом, з початком травня останні декілька років наша команда визначалася, як святкувати дні народження сервісних центрів Моррічсервіс, які працюють у морських регіонах країни – Одесі, Ізмаїлі, Херсоні, Маріуполі.

Саме, день народження! Бо, кожен з них для нас народжувався – заплановано, помірковано до кожної деталі, особливо та з великою радістю.

Ми шукали приміщення. Робили його сучасним та унікальним, комфортним для клієнтів та для співробітників. Обирали кожному центру його оберіг – елемент, притаманний морській тематиці. З історією, з цікавинкою. І відпускали у вільне плавання з підготовленою та згуртованою командою.
У своїй діяльності Моррічсервіс завжди був на крок попереду. Ми запропонували сучасний сервіс і відстоювали його за будь-яких умов, тому що, за цим бачили майбутнє. Ми підготували фахову команду, яка не зупиняла роботу під час ковідних карантинів. Ми оперативно втілювали та виконували завдання та реформи владних галузевих інституцій. Ми завжди тримали усмішку, якби складно нам не було. Всередині свого колективу ми завжди мали довіру, підтримку та спільні цілі.
І сьогодні, під час воєнного стану, ми намагаємося утримувати всі наші надбання та не забувати, що ми повинні бути на крок попереду і тримати усмішку.
Моррічсервіс Одеса був і залишається – першим та старшим, головним фронт-офісом. Як великий бджолиний вулик – завжди заповнений клієнтами, постійними дзвінками та консультаціями.
Моррічсервіс Ізмаїл – затишний, стабільний та завжди готовий підставити плече для допомоги.
Моррічсервіс Херсон – скляний, прозорий. Це наш кришталевий красень. На жаль, сьогодні, він на паузі.
І Маріуполь….
Наш наймолодший, найменший, найвіддаленіший. Але рівний до всіх інших – за обслуговуванням, за фаховістю, за досвідом, за виглядом. Найвідданіший та найвідповідальніший, як і геройське місто в цілому.
Боляче дивитися, на те, що з тобою зробили російські “асвабадители”.
Моррічсервіс Маріуполь було відкрито восени 2019 року, поруч з морським портом та іншими місцевими організаціями морської галузі, за адресою: вул. Гагаріна, 4.
Команда Маріупольського центру складалася з керівника СЦ та семи співробітників. Доля одного з них, на жаль, на сьогодні не відома.
За весь період роботи, до 24 лютого 2022 року в Маріуполі було надано майже 5000 послуг. На сьогодні, команда Маріупольського СЦ продовжує працювати, послуги надаються дистанційно.
Фірмовим морським елементом для Маріуполя став 300-килограмовий справжній гвинт, який багато років працював у морі. Це був подарунок на відкриття центру від Азовського судноремонтного заводу. Майже три роки судновий гвинт був не тільки прикрасою, а й талісманом центру у Маріуполі.

Повернемо. Відбудуємо. Поновимо.

І це дня нас не заклик, а плани на майбутнє.

 Надихнемо наше, українське життя в кожний куточок української землі та морського узберіжжя. І відсвяткуємо дні народження, як до цього звикли.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН