Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ірпінська міська рада допоможе відновлювати податковий університет

Про це розповів мер Ірпеня Олександр Маркушин:

-Щойно разом із новим в.о. ректора Державного податкового університету Дмитром Серебрянським підписали Меморандум про посилення співпраці між Ірпінською міськрадою та Університетом.

Нові виклики сьогодення, які поставила перед нами війна, вимагають нових спільних скоординованих рішень і рішучих дій. Саме тому ми вже домовилися про партнерство, яке дозволить максимально швидко знайти фінансових донорів для відновлення зруйнованих окупантами корпусів й гуртожитків Університету. Це завдання №1 на сьогодні.
Крім того, починаємо реалізацію проєктів, які будуть корисними і для навчального закладу, і для міста. Зокрема, це створення з ініціативи ректора на базі Університету коворкінгу, де мешканці Ірпеня зможуть працювати у разі вимкнення електроенергії в місті. Для цього вже зараз шукаємо фінансування, щоб замінити вибиті вікна у приміщеннях, де буде організовано коворкінг.

Щиро дякую пану Серебрянському за конструктивну розмову і конкретні дії щодо відновлення нашої Альма-матері й співпраці з містом.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН