Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

1300 пакунків з допомогою отримали переселенці зі Скадовська

Більше 1300 пакунків з гуманітарною допомогою отримають скадовчани, що наразі проживають на підконтрольній території України. Про це повідомляє Скадовська міська рада:

– Завдяки спільній роботі Скадовської міської ради та Громадської організації «Молоді-ініціативні» коробки з продуктами харчування та засобами гігієни отримують внутрішньо-переміщені особи зі Скадовської громади. Загальна вартість цієї гуманітарки більше 2,4 млн гривень.

Отримати цю гуманітарну допомогу можуть скадовчани, які заповнили Google-форми реєстрації внутрішньо переміщених осіб Скадовської громади.

Google-форми розроблено міською радою в жовтні цього року для узагальнення інформації про мешканців Скадовської громади, що виїхали з окупації на підконтрольну територію України або за кордон. Серед відповідей на загальні питання опитувані зазначали власні потреби в різних видах допомоги.

Ці Google-форми з жовтня місяця розповсюджувались на офіційних пабліках міської ради.

Згодом виконком міської ради узагальнив інформацію зібрану в Google-формах. Близько 600 мешканців Скадовської громади зазначили, що потребують гуманітарної допомоги. Це загалом 200 родин.

Гуманітарну допомогу надала Українська освітня платформа.

Отримати гуманітарну допомогу для скадовчан стало можливим завдяки спільній роботі міської ради та Громадської організації “Молоді-ініціативні”. Запит на отримання допомоги направлено керівником ГО “Молоді-ініціативні” Артемом Костюченко, що співпрацює з Українською освітньою платформою.

До Івано-Франківська, Тернополя, Золочева та Хмельницього допомогу відвозили машиною. Пакунки для ВПО з інших регіонів надсилатимемо Новою поштою. Ми продовжуватимемо відправку доки не розішлемо всі посилки.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН