Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

“Нова пошта” запустила проєкт для доставляння допомоги у деокуповані населені пункти: як долучитись

Відтепер кожен українець має можливість відправити ліки та продукти із магазинів виключно у заводській упаковці для мешканців щойно звільнених територій на Херсонщині, Донеччині, Харківщині. Куплені необхідні товари можна принести у будь-яке відділення Нової пошти і компанія доставить усю допомогу за власний кошт тим, хто понад 6 місяців перебував в окупації.

Щойно звільнені міста і селища знаходяться у дуже критичному стані: без води, їжі, електроенергії, зв’язку. Там не працюють ні аптеки, ні магазини. Тому Нова пошта разом із благодійним фондом “ОНУКИ” започаткували збір ліків та продуктів із довгим терміном зберігання, виключно у фірмовій упаковці, жерстяній тарі (без скла) та заводського виробництва.

Щоб полегшити збір, ми склали список найнеобхідніших продуктів та ліків, які потребують мешканці на перший час – список.

Звертаємо увагу, що одяг, взуття, товари домашнього виробництва – не приймаються, так само, як і продукти в звичайних пакетах, свіжі овочі, фрукти та у скляних банках. Тільки заводська упаковка, що не б’ється.

Допомогти придбати гуманітарний кошик може кожен українець або будь-яка компанія. Першою до проєкту приєдналася компанія Біосфера, яка надала товари для дому та гігієни, як-от миючі засоби, вологі серветки, підгузки, мило, тощо у необхідній кількості.

Як відправити посилку із допомогою для мешканців деокупованої Херсонщини та Донеччини:

  • придбайте в магазині будь-які товари з цього переліку
  • принесіть товари у найближче відділення Нової пошти

    – передайте продукти оператору, аби він їх запакував у коробку, а бажано запакуйте самостійно вдома

  • оберіть один зі звільнених населених пунктів Донеччини або Херсонщини, де є наше відділення. Переглянути список таких можна за цим посиланням

    – щоб відправити допомогу у звільнені міста та селища Харківської області – вказуйте відділення №1 м. Харків

  • отримувачем вкажіть благодійний фонд «Онуки» та зазначте, що відправка за рахунок отримувача.

Нова пошта візьме на себе усі витрати фонду на доставку.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН