Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Кочубеївська громада отримала автомобіль “швидкої”

Сьогодні в місті Херсоні, на базі КНП “Обласний територіальний центр екстренної медичної допомоги та медицини катастроф” Херсонської обласної ради, було передано автомобіль “FIAT” для забезпечення роботи Кочубеївського пункту екстренки. Це, в першу чергу, вирішить проблему транспортування пацієнтів в лежачому стані. Автомобіль оснащений усим необхідним сучасним обладнанням. Про це розповіли на сторінці громади:

-Також разом із автомобілем надано медикаменти, витратні матеріали та STARLINK. Щиро дякуємо Ярославу Янушевичу, керівництву та спеціалістам Херсонської екстренки, Департаменту здоров’я та особисто Тетяні Карчевич-це безцінний вклад в збереження життя та здоров’я жителів Кочубеївської громади.

P. S. не можемо не написати. Під час передачі та оформлення документів, на жаль, стали свідками обстрілу будівлі Херсонської ОВА. І вже через декілька секунд бригади екстренної допомоги почали виїзджати на місце події. Захоплюємось вашою мужністю. Ви ризикуєте власним життям заради спасіння інших. 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН