Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Миколаївщині продовжується реконструкція Троїцького мосту

Триває робочий процес на об’єкті «Реконструкція автомобільної дороги загального користування державного значення Н-24 Благовіщенське – Миколаїв (через м. Вознесенськ) на ділянці км 183+200 – км 185+800, Миколаївська область»

Наразі на об’єкті працівники підрядного підприємства виконують комплекс робіт, а саме: влаштування основи дорожнього одягу, влаштування перехідних плит на підходах до залізобетонного мосту, влаштування водовідвідних лотків з проїзної частини та на укосах насипу. Вказані види робіт необхідні для збереження влаштованого земляного полотна та укосів від руйнування під впливом атмосферних явищ.

Оскільки автомобільна дорога Н-24 Благовіщенське – Миколаїв (через м. Вознеськ) має важливе стратегічне значення для Миколаївської області, тому реконструкція мосту та підходів до нього вплине на підвищення пропускної спроможності дороги та покращення транспортного сполучення.

Нагадаємо, що реконструкція мосту стартувала у квітні минулого року за програмою Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Службою автомобільних доріг у Миколаївській області заплановано введення в експлуатацію ділянки реконструкції (міст та підходи до нього) у наступному році.

Зауважимо, що для забезпечення тимчасового проїзду на місці зруйнованого мосту на зазначеній ділянці дороги Н-24 Службою були вжиті необхідні заходи.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН