Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Продукти, будівельні матеріали та медичне обладнання отримала Чорнобаївська громада

Чорнобаївська громада продовжує отримувати гуманітарну допомогу. Благодійна організація «Благодійний фонд «Ранок відродження» м. Одеса привезли гуманітарну допомогу для населення у вигляді будівельних матеріалів (цемент, плівка, брезент, цвяхи), продуктові і гігієнічні набори та 2 генератори.

Також для жителів Посад-Покровського та Благодатного Чорнобаївською сільською військовою адміністрацією було доставлено продуктові та овочеві набори, ковдри, хліб та буржуйки.

Від Товариства Червоного Хреста України отримано буржуйки в кількості 200 штук, для забезпечення населення територіальної громади.

Благодійний Фонд – Шпиталь імені Митрополіта Андрія Шептицького Курії Львівської Архиєпархії УГКУ надав допомогу у вигляді лікарських засобів, медикаментів, обладнання та УЗД апарат. Вся допомога надана нашій громаді була передана Чорнобаївській лікарській амбулаторії.

Благодійна організація «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД ТІМ4ЮА» забезпечила нашу громаду 1584 продуктовими наборами, які будуть надані мешканцям 10 населених пунктів нашої громади.

Всім дякуємо за надану допомогу!!!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН