Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У селах Милівської громади відновлюють водопостачання: допомагають підприємці

Про це розповіла начальниця Милівської СВА Любов Минько:

-Під кінець робочої неділі відвідала звільнені від окупантів села Милівської територіальної громади – Дудчани, Нову Кам’янку, Новогригорівку, Качкарівку, та Милове. Наразі майже у всіх деокупованих населених пунктах зруйноване житло та важка гуманітарна ситуація. Наше завдання зараз – максимально забезпечити мешканців усім необхідним. Тому завдяки підтримці наших партнерів, помічників та просто добрих людей передали мешканцям громади гуманітарну допомогу у вигляді одягу, продуктів харчування та засобів гігієни.

Активно працюємо з Ярослав Янушевич – Херсонська ОДА , щоб відновити водопостачання в селах і вже маємо позитивні зрушення. Наразі хочу подякувати бюджетоутворюючому сільськогосподарському підприємству “Злато Таврії” під керівництвом Йосипенко Ігор за надані у тимчасове користування генератори – вони вже забезпечують подачу питної води у Новокаїрах та Качкарівці. А придбані підприємством помпи замінять старе обладнання у Новій Кам’янці.

Працюємо й над розв’язанням питання забезпечення ліками: дещо вже доставили у Дудчани та Качкарівку, обов’язково подбаємо й про інші села. Шановні мешканці Милівської громади! У жодному разі ми не залишимо вас наодинці зі своїми проблемами! Ні на день не припиняємо працювати спільно Ярослав Янушевич , аби охопити та якнайшвидше вирішити всі гострі проблеми.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН