Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На двох жителів Подільського району чекає лава підсудних за організацію незаконного переправлення чоловіка призовного віку за кордон

Правопорушникам – 31-річній жінці та її 36-річному товаришу – загрожує від п’яти до семи років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Зловмисника разом з «ухилянтом» прикордонники затримали безпосередньо перед лінією державного кордону України і викликали слідчо-оперативну групу поліції. Поліцейські встановили, що схему незаконного переправлення чоловіків призовного віку до сусідньої держави розробила жінка, і саме вона інструктувала свого приятеля та клієнта, як оминути офіційні пункти пропуску.

Після проведення повного і всебічного досудового розслідування слідчі висунули фігурантці обвинувачення в організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України, керівництві такими діями, за попередньою змовою групою осіб, а фігуранту – у сприянні незаконному переправленні осіб через державний кордон України порадами, вказівками та наданні засобів, вчиненому за попередньою змовою групою осіб. Ці злочини передбачені ч. 2 ст. 332 Кримінального кодексу України.

Досудове слідство поліцейські завершили й обвинувальні акти скерували до суду. Правопорушникам загрожує покарання позбавленням волі на строк від п’яти до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Подільське районне управління поліції Одеської області

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН