Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Олешках окупаційна влада створює військовий госпіталь, – Рищук

До жителів звернувся Олешок звернувся міський голова  Євген Рищук:

-Якщо ви проживаєте поблизу розташування об’єктів, де проживають ворожі солдати РФ або розташовані ворожі ППО, склади з боєприпасами, є скупчення ворожої техніки, наполегливо рекомендую їхати звідти подалі”.

Саме такі попередження надавав я жителям громади та Херсонщини.

На сьогодні територія громади перетворилася на суцільне розташування військ рф,розміщення ворожої техніки та складів.

ОКУПАНТИ ЗДАДУТЬ ХЕРСОН І ТОМУ ГОТУЮТЬ МІСТО ОЛЕШКИ ТА СЕЛА ГРОМАДИ ДО БОЇВ. Про це свідчять усі їхні дії: керівний склад від’їжджає, заселяють приватні будинки військовими, евакуюють цивільну лікарню(там буде розташований військовий госпіталь), споруджують лінії оборони(встановлюють гармати та гради).

Шановні жителі міста Олешки і громади в цілому, окупанти не збираються залишати наше місто і села , а це вказує на те,  що будуть бої за звільнення ОТГ, які призведуть до великих руйнувань та жертв.

Багато хто не вірить,  або не хоче вірити в негативні наслідки від перебування окупантів, але ті реалії,які ми бачимо на звільнених територіях вражають.

Я впевнений,що наша держава і її партнери все зроблять,щоб після ВЕЛИКОЇ ПЕРЕМОГИ ми змогли відбудувати все, що зруйнує війна.

Сьогодні ЦІЛЬ ОДНА- ВИЖИТИ!!! ЗСУ зробить все для нашої ПЕРЕМОГИ, а ви зробіть все, щоб побачити її .

Тож! У ЗВЯЗКУ З ТИМ,ЩО БОЙОВІ ДІЇ НАЙБЛИЖЧИМ ЧАСОМ БУДУТЬ ПРОХОДИТИ НА ТЕРИТОРІЇ МІСТА ТА ГРОМАДИ В ЦІЛОМУ,МИРНИМ ЖИТЕЛЯМ НЕОБХІДНО ВИЇХАТИ ЗА ТЕРИТОРІЮ ГРОМАДИ ВГЛИБ ОБЛАСТІ. БОЖЕ! Дай сил воїнам ЗСУ перемогти окупантів, а жителям громади та Херсонщини, вижити !!!!

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН