Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

КНУ розширює співпрацю з Університетом імені Адама Міцкевича у Познані

Про робочу поїздку та її результати розповів ректор КНУ імені Т.Г. Шевченка Володимир Бугров:

-Відвідуючи Університет імені Адама Міцкевича у Познані (УАМ), мав честь зустрітися з його ректоркою, Богумілою Канєвською, та проректором, Рафалом Вітковським.

Упродовж повномасштабного загарбницького вторгнення рф на територію України викладачі та студенти УАМу надавали відчутну підтримку українцям, зокрема чергуючи на вокзалі в м. Познань, куди прибували вимушені переселенці, що тікали від рашистських ракет і бомбардувань.
УАМ продемонстрував солідарність з українськими освітянами та всебічно сприяв нашим школярам у складанні Національного мультипредметного тесту, зорганізувавши на своїй базі пункт тестування на Заході Польщі.
УАМ та #КНУ є давніми партнерами з тривалою історією співробітництва. Ми успішно реалізовуємо програму подвійного дипломування з журналістики та політичних наук (з нашого боку — на базі навчально-наукового інституту журналістики).
Принагідно обговорили подальшу співпрацю між нашими Університетами. Наразі опрацьовуємо можливість надання вільного доступу до бібліотек та онлайн-курсів УАМу для студентів нашого Університету, а також низку інших ідей і спільних проєктів.

Розширюємо горизонти міжнародних освітньо-наукових можливостей для спільноти КНУ імені Тараса Шевченка!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН