Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Строк тримання під вартою депутата Херсонської міської ради Іллі Карамалікова завершується 20 жовтня (відео)

Адвокат Михайло Величко анонсував продовження цього тижнясудового процесу над його підзахисним – депутатом Херсонської міської ради  Іллею Карамаліковим, який  звинувачується в держзраді.

Засідання проходитимуть два дні 17 і 18 жовтня у Кривому Розі.

Адвокат  зняв відеохвернення у масці Джокера, анонсуючи захоплюче продовження розгляду справи і порівняюючи з американськими гірками.

” З правової точки я проаналізував результати досудового розслідування кримінального провадження і дійшов висновку, що без насмішки і без гумору ставитися до того, що відбувалося у досудовому рослідуванні неможливо, а, з іншої сторони, ви ж розумієте, що  сторона правозахисту не може обійтися без джокера в рукаві до сторони звинувачення з метою довести невинуватість свого підзахисного. Я запрошую на 2 сезон американських горок українського правосуддя, де ви переглянете захоплюючий сюжет з доведення невинуватості  мого підзахисного. Відео можете переглянути у мене на сторінці”, – сказав у прямій мові Михайло Величко, адвокат депутата Херсонського міської рад Іллі Карамалікова.

Нагадаємо, що строк тримання під вартою депутата Іллі Карамалікова завершується 20 жовтня цього року.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН