Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Волонтери надали систему супутникового зв’язку Starlink жителям звільненого Високопілля на Херсонщині

Жителі деокупованих населених пугктів Херсонщини поступово повертаються до мирного життя,  ліквідовуючи наслідки окупації.

У жителів Високопілля з’явилаь можливість користуватися  інтернет- послугами  завдяки системі супутникового зв’язку Starlink. який надали  волонтери.

Про це вони написали на своїй сторінці у ФБ:

“Працюємо і допомагаємо жителям деоупованих населених пунктів Херсонщини. Наша команда Благодійного фонду “Українці переможуть!” привезла підриємцям у Високопіллі систему супутникового зв’язку Starlink. Відтепер місцеві жителі можуть скористатися і безготівковими розрахунками і поспілкуватися з рідними. Її встановлено у єдиному працюючому магазині у Високопіллі – Абсолют”. Діяльність здійснюється в рамках проєкту “Підтримка економічного відновлення аграрного сектору України, постраждалого внаслідок військової агресії Росії проти України”, який реалізує ГС Всеукраїнська Аграрна Рада за підтримки Програма USAID з аграрного і сільського розвитку – АГРО. Звільнені села поступово повертаються до мирного життя! Але жах окупації ще довго вони пам’ятатимуть”.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН