Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Очільниця “Спілки жінок Херсонщини” привітала херсонців з Днем Незалежності

Сьогодні відзначають особливий і надважливий День Незалежності України. До вітань долучилась очільниця “Спілки жінок Херсонщини” Ірина Ніколаєва, яка привітала херсонців:

-День Незалежності України Скільки змісту, сили та почуттів у цих словах Нині ми так гостро їх відчуваємо

Напевне, сьогодні ми відзначаємо наш перший свідомий День Незалежності. Багато хто з нас святкує його не вдома, не в рідному місті чи, навіть, країні, але кожен душею і серцем в Україні. Подумки зі своїми близькими, рідними, серед знайомих з дитинства ланів чи вулиць. Виявилось, що щастя – у таких простих речах! Нас розкидало по всьому світу, і врешті кожен зрозумів значення народної мудрості про «добре там, де нас нема». Високою ціною, але ми подолали відчуття другосортності.

Країну гордою та прекрасною роблять не гроші, а народ – сміливий, відчайдушний, здатний стати на захист не тільки своїх кордонів, а загальнолюдських цінностей! Я вірю: ці надскладні події роблять нас ще міцнішими, сильнішими та свідомими.

Дійсно, попереду багато викликів – від відбудови інфраструктури до відновлення економіки. Але наш народ протягом останніх 6 місяців показав: ми єдині та сильні духом, ми об’єдналися, відкинувши всі суперечки, непорозуміння.

Ми робимо одну справу, хочемо одного – возз’єднати нашу велику українську родину вдома – на рідній землі, в сильній, вільній та незалежній рідній Україні! В наших серцях квітне людяність та любов, що стане оберегом й маяком для всього світу.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН