Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Taurt Medical відзначає річницю з дня заснування

Партнерів, які завжди беруть активну участь у допомозі благодійним організаціям та долучаються до меценатства – медичний центр “Taurt Medical” привітала голова Спілки жінок Херсонщини Ірина Ніколаєва з черговою річницею.

“Вітаю висококласний колектив Медичного центру «Taurt Medical” та особисто Алексей Герман , Олександра Загребельна з річницею відкриття закладу! 

Ні для кого не секрет, що переступаючи поріг «Таурту», кожен пацієнт отримує фахову медичну допомогу, потрапляє в умови комфорту, турботи та поваги.  По-суті, тут формується якісно нова культура надання медичних послуг. І я пишаюся тим, що ви – один із найближчих наших партнерів!

Разом із «Taurt Medical» Спілка жінок Херсонщини вже понад 3 роки. 

Тут підтримали понад 20 наших доброчинних акцій, щоразу організовується бригада першої медичної допомоги під час проведення багаточисельних фестивалів, надається медична консультація нашим підопічним.

Найбільша гордість – спільно реалізована соціальна медична програма «Херсонщина обирає здоров‘я», яка стала яскравим прикладом ефективного соціального партнерства в області.

Бо ми не лише профілактично «пробігтися» з медоглядами по 4 віддалених районах області, а й виявили близько 100 випадків передракових захворювань у жінок, які зараз лікуються і, сподіваюся, будуть врятовані. Усього за 8 місяців роботи програми, завдячуючи волонтерам, медикам та свідомому бізнесу, найкращі медичні фахівці побували в понад 30 населених пунктах, з яких до 10 – не доїжджали лікарі вже понад 20 років.

Дякую вам усім за любов до обраної справи! Щиро зичу вам тих висот, яких ви прагнете, бо разом з вами й медицина Херсонщини рухається вперед!”

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН