Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Україні стартував грантовий проєкт для жінок у бізнесі

Світ вірить у нашу перемогу, і новий грантовий проєкт для розвитку жіночого бізнесу в сільській місцевості від міжнародного донора – тому реальний доказ.

Сьогодні в Україні багато жінок потерпають від російської агресії: вимушені покинути домівки, втратили бізнес та доходи або працюють під обстрілами. Для них стартує  річний проєкт «БЕЗПЕЧНЕ ЕКОНОМІЧНЕ СЕРЕДОВИЩЕ ДЛЯ ЖІНОК – БЕЗПЕКА ТА МИР ДЛЯ ВСІХ».
 Хто втілює проєкт у життя?
Звідки гроші?
Проєкт реалізується в рамках роботи Жіночого фонду миру та гуманітарної допомоги Організації Об’єднаних Націй Women’s Peace & Humanitarian Fund та агенції ООН Жінки UNWOMEN & UN Women Ukraine / ООН Жінки в Україні.
Для кого саме?
О, тут великий перелік критеріїв. Знаходьте себе:
✅ Жінки, які є переміщеними особами до сільських територій та які перенесли або започаткували агробізнес.
✅ Жінки, які є переміщеними особами до сільських територій та які перенесли або запо чаткували бізнес з виробництва продуктів харчування.
✅ Жінки, які є переміщеними особами до сільських територій та які перенесли або започаткували бізнес у сільській території, який не пов’язаний сільським господарством та виробництвом продуктів харчування.
✅ Жінки, які є переміщеними особами з сільських територій та які перенесли або започаткували бізнес.
✅ Жінки, які є переміщеними особами та які надають робочі місця місцевому населенню з сільських територій.
✅ Жінки власниці агробізнесу, які НЕ є переміщеними особами, чий бізнес зазнав негативного впливу через російську агресію.
✅ Жінки власниці бізнесу з виробництва продуктів харчування, які НЕ є переміщеними особами, чий бізнес зазнав негативного впливу через російську агресію.
✅ Жінки власниці бізнесу, які НЕ є переміщеними особами та які надають робочі місця.
Що я можу отримати?
По-перше, тривалу  консультаційну підтримку.
50 жіночих бізнесів одержать супровід юриста, бухгалтера , економіста, спеціалістів з сертифікації, маркетингу, реклами. Протягом 4-9 місяців фахівці будуть опікуватися вашим бізнесом, готувати його до вільного плавання в економічному просторі країни.
По-друге,  гранти. Передбачено 20 грантів на суму до 30000 гривень на закупівлю обладнання чи чогось іншого. Що то має бути – вирішуєте ви. Може, плівка на теплицю або крапельне. Блендер чи автоклав для переробки сільгосппродукції, а можливо, швейна машинка.
По-третє, новий корисний досвід під час стаді-турів, а також знайомство з новими колежанками, які мають подібні задачі в житті.
По-четверте, багато корисних інсайтів та підтримку від бізнес-тренерів під час наших онлайн-заходів.
По-п’яте. Ми працюємо з багатьма проєктами. Якщо ви не побачили себе в цьому проєкті, спробуємо знайти саме вашу нішу.

Життя після війни неодмінно настане, і Бізнес-мережа сільських жінок пропонує вже сьогодні приєднуватися до нових грантових проєктів та створювати підґрунтя для вашого нехай і малого бізнесу.

Заповнюйте форму для реєстрації в проєкті.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН