Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Мешканців прифронтових населених пунктів Херсонщини закликали до евакуації: готові допомогти волонтери

Ситуація зараз вкрай загострюється у Берислаському районі, перебування там місцевого населення є небезпечним для життя. Російські загарбники накопичили там чимало техніки. Звернувся із закликом до евакуації та пропозицією допомогти з нею очільник благодійного фонду “Українці переможуть” Ігор Йосипенко:

Я – не військовий експерт, але те, що зараз відбувається в прифронтовій зоні, змушує мене звернутися до моїх земляків: “Виїжджайте в більш безпечні місця, збережіть свої родини, поки не пізно!”.
Наша команда волонтерів Благодійного фонду «Українці переможуть!» не з слабкого десятка, життя знаємо не з чуток, дехто пройшов полон та катування. І ця ситуація, яку сьогодні ми на власні очі спостерігаємо в прифронтових селах Херсонщини, – постійні вибухи, робота артилерії, є вкрай загрозливою. Виїжджайте терміново! Усвідомлюю, що ви поставите питання, як?

Тому повідомляю: всі хто має бажання, але немає змоги виїхати з сіл – деокупованих та в сірій зоні, а саме таких громад, як: Кочубеївська, Високопільська, Великоолександрівська та смт. Нововоронцовка, – звертайтеся до Благодійного фонду “Українці переможуть!!! Ми готові вам допомогти з перевезенням та тимчасовим перебуванням у нашому Центрі

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН