Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Центр “Надія”, який допомагає людям у складних життєвих обставинах, збирає кошти на допомогу

Херсонський обласний Центр реінтеграції бездомних і звільнених осіб “Надія” продовжує навіть в умовах війни опікупатися 18 людьми. Троє з них зараз в лікарні, інші мають захворювання. До центру приходять нові люди, хто мав змогу виїхав з окупації, залишились найбільш немічні:

“Тож цих трьох лікуємо, інших: годуємо, займаємо корисними справами, а також підтримуємо та заспокоюємо, щоб не лякалися вибухів та інших негараздів”.
Турбується про безхатченків у Херсоні волонтеру Фонду “Ісус” – співзасновника Центру “Надія” також продовжують годувати бездомних на вулиці.

“Ці бідосі теж нікуди не ділися. Більш того: тепер голодують й малозабезпечені та інші вразливі верстви населення. Тож допомагаємо всім, кому можемо. От тільки самі за останній місяць ми майже не отримали допомоги”, – повідомляють у центрі.

Нині центр залишився абсолютно без грошей і просить про допомогу:

Не дайте загнутися справі порятунку бездомних, якій ми з Вами присвятили декілька роківМи повинні вистояти, не дивлячись на війну, біль і сльози. Віримо, що Бог в цьому допоможе. І сподіваємось на Вас.

Наш волонтерський рахунок для пожертви: карта Приватбанк 5363 5420 1245 5219 Лапицький В.О

Наш PayPal: nadiya.center@gmail.com

Інші варіанти для допомоги тут

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН