Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Компанія, що вимагає від херсонців сплати за комунальні послуги, не має відношення до постачання електроенергії

На території Херсонської області окупаційна влада розповсюджує листівки із закликом сплачувати за електричну енергію на рахунки фейкового підприємства. Однак вона не має жодного відношення до постачання електроенергії. Важливе оголошення для мешканців тимчасово окупованих територій Херсонської області опублікувала Херсонська обласна енергопостачальна компанія:

“Шановні споживачі електричної енергії!

На території Херсонської області окупаційна влада розповсюджує листівки із закликом сплачувати за електричну енергію на рахунки фейкового підприємства.
Звертаємо Вашу увагу, вказане підприємство не має жодного відношення до постачання електричної енергії на території Херсонської області, а будь-яка діяльність в сфері енергетики – ніщо інше, як ШАХРАЙСТВО.
Вимагання коштів у споживачів в такий спосіб говорить про неспроможність забезпечення повноцінної роботи.
НАГОЛОШУЄМО, на території Херсонської області постачання електричної енергії здійснює виключно ТОВ “Херсонська обласна енергопостачальна компанія”, яке працює за українським законодавством.
Сплачувати за спожиту електричну енергію необхідно за незмінними рахунками, які доступні лише в особових кабінетах на сайті ТОВ “Херсонська обласна енергопостачальна компанія”.

Херсонщина чекає на ЗСУ!!!”

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН