Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У населених пунктах Високопільської громади відновлюють електропостачання

Відновлення електропостачання є важливим кроком для забезпечення нормального життя місцевого населення та розвитку економіки регіону.

Бригади енергетиків виконали відновлювальні роботи та подали напругу до населеного пункту Архангельске Високопільської громади.

Заживлено 77 споживачів.

За допомогою мобільної бригади електриків з різних областей України, працівників місцевих енергетичних компаній та волонтерів, електропостачання відновлено, незважаючи н складнощі. Адже на цій території бойові дії тривали більше 6 місяців.

Над відновлення енергопостачання працювали групи бригад, а саме: мережі 35кВ відновлювали бригади Житомиробленерго, мережі в населеном пункті відновлювали бригади Кіровоградобленерго, Хмельницькобленерго та Херсонобленерго.

Жителі громади висловлюють подяку всім, хто долучився до відновлення електропостачання та надали допомогу у цій складній ситуації.

Відновлення електропостачання є однією з найважливіших задач після відновлення мирного життя на звільнених територіях, і вимагає великих зусиль і коштів.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН