Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Кавовий апарат – чудове рішення для ранкової кави

Приготування кави та кавових напоїв здійснюється вручну або автоматично за допомогою відповідного оснащення та технічного обладнання. Навіть бариста-початківці можуть здивувати відвідувачів кавових закладів смачним напоєм, користуючись високоякісним кавовим апаратом, де практично всі процеси автоматизовані і залишається лише натиснути одну кнопку.

Також можна приготувати смачну каву в домашніх умовах. Необхідно лише визначитися з функціоналом та характеристиками, щоб купити кавовий апарат відповідно до бюджету та особистих уподобань. Найбільш незвичайні моделі включають приготування напоїв однією кнопкою, можливість промолоти зерна, активувати автоматичне чищення і багато іншого.

Рекомендації щодо вибору

Перед вибором та покупкою необхідно проаналізувати велику кількість параметрів:

  1. Наявність капучінатора. Відмінний інструмент для збивання молока, щоб надалі приготувати латте або капучіно. Виділяють ручні та автоматичні капучінатори;
  2. Тип керування. Виробники пропонують механічне, сенсорне та кнопкове управління. Іноді панелі керування комбінуються;
  3. Матеріал корпусу. Комбінується нержавіюча сталь та високоякісний харчовий пластик. Зустрічаються повністю металеві моделі, але вони вважаються професійними і дорогі;
  4. Параметри приготування. Необхідно проаналізувати, які напої може готувати обладнання, скільки чашок одночасно, в якому обсязі, яка місткість відсіку для води.

Не зайвим буде автоматичне промивання кавомашини, щоб видаляти забруднення та накип, тим самим продовжуючи термін служби обладнання. Вбудована кавомолка виключає додаткову покупку окремої кавомолки.

Підігрів чашок дозволить розкрити аромат напою та кавоварки з такою функцією часто купуються в різні кав’ярні, бари та ресторани. Подача гарячої води знадобиться у разі приготування чаю чи їжі у кружках.

Де придбати кавовий апарат?

Великий вибір обладнання пропонує інтернет-магазин «Фокстрот». Крім того магазини цього бренду є у багатьох містах України, куди можна прийти та самостійно оцінити технічні характеристики, параметри та зовнішній вигляд обладнання.

Допомогу у підборі нададуть менеджери та консультанти, які досконало знають всі характеристики, параметри та функціонал кавомашин. На всю техніку, що продається, є гарантія від виробника. За дотримання рекомендацій техніка прослужить чимало років, гарантуючи приготування смачних кавових напоїв.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН