Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Перша леді Олена Зеленська зустрілася з Джилл Байден

У рамках триденного візиту до Вашингтону дружина Президента України Олена Зеленська зустрілась з Першою леді Сполучених Штатів Джилл Байден. Першу леді України також особисто вітали Президент США Джо Байден та Віце-президентка США Камала Харріс.

Олена Зеленська розповіла про жорстоку повномасштабну війну росії проти України, масові воєнні злочини російських загарбників та винятковий героїчний спротив нашого народу у захисті своєї країни і свободи.

Зустріч Перших леді продовжилась у розширеному форматі, до якого з американського боку долучились Другий джентльмен США Д.Енхофф, Посол США в ООН Л.Т.Грінфілд, Головний лікар США В.Мерті, Заступник Держсекретаря США з політичних питань В.Нуланд, Перший заступник Адміністратора USAID І.Коулман, Старший директор РНБ США з питань Європи А.Слоат.

Олена Зеленська висловила вдячність від українського народу Першій леді і Президенту США та народу Сполучених Штатів за всю допомогу нашій державі у боротьбі за свободу і незалежність, також за лідерство у створенні коаліції з багатьох демократичних країн для допомоги Україні.

Посольство України у США

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН